Over

Kawee staat voor creativiteit en technologie.
Ik ben grafisch vormgever en webdesigner.

Dit is Kawee

Mijn naam is Klaas-Wytze Kits, sinds mijn 14e ben ik met veel enthousiasme en gedrevenheid bezig met het ontwerpen van grafische uitingen, websites en het zetten van een lekker bakje koffie. Ook besteed ik veel tijd aan het ontwikkelen van websites, waarbij ik alles uit de kast haal voor het beste resultaat. Op dit gebied leer ik voortdurend nieuwe dingen. Ik verdiep me regelmatig in de nieuwste technieken en ben vrijwel altijd op de hoogte van de laatste trends.

In 2018 heb ik de opleiding ontwerp en media op het Cibap afgerond. Daar heb ik mijn talenten verder kunnen ontwikkelen. Na het afronden van mijn afstudeerstage bij de Staat van Creatie ben ik daar aan het werk als “Staatssecretaris van Creatie” (grafisch vormgever, webdesigner en front-end developer). Daarnaast werk ik twee dagen bij Kits Reklame ook als grafisch vormgever, webdesigner en front-end developer.

“ But first coffee ”

Wat ik doe

Ik denk graag mee over de uitstraling van bedrijven/organisaties. Om zo samen een passende online en offline identiteit te creëren.

Grafisch ontwerp

Passende ontwerpen in samenwerking met de opdrachtgever.

Webdesign

Gebruiksvriendelijk en doordachte webdesign's op maat.

Webontwikkeling

Websites op basis van het populairste en gebruiksvriendelijke CMS WordPress.

Tools die ik o.a. gebruik
ps-hover ps-normaal
ai-hover ai-normaal
id-hover id-normaal
xd-hover xd-normaal
wp-hover wp-normaal
trello-hover trello-normaal
plesk-hover plesk-normaal

Mijn werkwijze

Samen tot een mooi eindresultaat komen is erg belangrijk in mijn werkwijze. Een geslaagd eindproduct en een tevreden opdrachtgever geeft mij veel energie. Bekijk hieronder de stappen die ik zet om tot het eindresultaat te komen.

Briefing & concept

Na het kennismaken en het drinken van een bakje koffie kunnen we aan de slag. Eerst spreken we rustig de opdracht door. Hierin probeer ik helder te krijgen wat jouw visie en doel is en welke verwachtingen je hebt.

Ontwerp

Als alles duidelijk in kaart is gebracht, ga ik aan de slag met brainstormen en schetsen. Daarna begin ik met het ontwerp. Als ik tevreden ben, presenteer ik het ontwerp en bespreken we samen wat jij ervan vindt. Vervolgens pas ik het ontwerp waar nodig naar wens aan. Daar laat ik mijn ideeën dan ook weer op los, zodat we samen tot een goed ontwerp komen.

Ontwikkeling

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd ga ik aan de slag met het ontwikkelen van de website. Ik ontwikkel de websites op basis van het CMS WordPress, één van de populairste content management systemen. Zo pas je ook zelf eenvoudig al je webpagina’s aan.

Oplevering

Als alles naar tevredenheid is afgerond, kan de website in de lucht! Benieuwd naar recent opgeleverd werk? Bekijk het hier.

Meer weten? Tijd voor koffie!

0 bakjes koffie gedronken