Nieuwe webshop
en website voor
de band LEV

www.bandlev.nl

LEV maakt nieuwe Nederlandstalige muziek

LEV is het Hebreeuwse woord voor ‘hart’. LEV heeft een hart voor God, muziek en mensen. Ze maken maken nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen en inspireren. LEV speelt vaak in kerkdiensten en op evenementen. Daarnaast organiseren ze eigen concerttours door het hele land.

Een verfrissende website

De website van LEV was verouderd en de stijl sloot niet meer aan bij haar recente albums. Aan Kawee de uitdaging om een nieuw visueel aantrekkelijk ontwerp te maken wat past bij de huidige trends en de albums van LEV. Het was daarnaast belangrijk om bladmuziek eenvoudig te kunnen downloaden via een account/e-mailadres. Ook was het belangrijk dat er weer een aantal modules in kwamen zoals een concertagenda, boekingsformulier en een nieuwsbrief module waar mensen zich voor kunnen aanmelden. In de nieuwe website heeft LEV ook de mogelijkheid om eigen albums, kaarten en merchandise verkopen via de webshop.

Highlights

  • WooCommerce
  • Bladmuziek downloaden
  • Snel
  • Responsive
  • Custom Design

“Wij zullen blijven zingen tot de nieuwe morgen komt.”

- LEV

Het resultaat

De website is erg compleet geworden waar klanten niet alleen albums kunnen bestellen maar ook eenvoudig bladmuziek kunnen downloaden en andere leuke producten kunnen bestellen. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden met de laatste nieuwtjes rondom LEV. Ook word je meegenomen door het verhaal van  LEV. Door het verfrissende design komt de informatie op je af. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website

Meer weten? Tijd voor koffie!

0 bakjes koffie gedronken